Om oss

Nymoen Peis Og Pipeservice

Vi ordner alle søknader til kommunen ved søknadspliktig arbeid, samt melding til brannvesenet etter installasjon av nytt ildsted.

Nymoen peis og pipeservice er et nyoppstartet firma fra 2022, men med lang erfaring og høy kompetanse. Vi er et firma som har spesialisert oss i montering, peiser, alle typer ovner, rehabilitering av piper og utbedringer av feil og mangler i forbindelse med fyrings anlegg.


Siden det finnes et bredt spekter av produkter, har vi den kunnskapen du trenger for å finne hva du ønsker deg og som passer best for deg og ditt behov.

 

Med lang erfaring innen både feier -og brannfaget som gir en høy faglig kunnskap, kan vi gi deg, sikker og forskriftsmessig montering, og ikke minst høy service.

Som en fagbedrift tar vi din brannsikkerhet på alvor. Som et lite firma, kan vi være både fleksible og tilgjengelige, slik at vi finner en løsning som passer inn i din hverdag.Kontakt oss for en uforpliktende prat, enten det gjelder peiser, vedovner, eller piperehabilitering.

 

Vår kontakt Tlf: 92687591 tar kontakt raskest mulig om den er opptatt, slik at du som kunde skal få den oppfølgingen du trenger.


Setter du pris på, faglig dyktighet som sikrer din sikkerhet og trygghet og tar det seriøst, ja da
burde du vurdere oss.

Ta kontakt

Våre ansatte!

Gjermund Nymoen

Daglig leder