Tjenester

Montering

Nye og eldre ovner

Nymoen Peis og Pipeservice tilbyr profesjonell montering av både nye og eldre ovner. Vi har lang erfaring og ekspertise innen faget, noe som gjør at vi kan tilby deg en trygg og effektiv montering av din nye ovn eller peis.

 

I tillegg til montering, tilbyr vi også vedlikehold og reparasjoner av ovner og peiser, slik at du kan være sikker på at din ovn eller peis alltid fungerer optimalt.

Velg Nymoen Peis og Pipeservice for profesjonell og trygg montering av din nye ovn eller peis. Kontakt oss i dag for å avtale et møte eller for å få et uforpliktende tilbud.

 

Vi tar hånd om alt fra levering til ferdig montering, slik at du slipper å bekymre deg for noe. Vi sørger for at alt er i henhold til gjeldende lover og forskrifter, slik at du kan være sikker på at din nye ovn eller peis er sikker og klar til bruk.

Ta kontakt

Rehabelitering

Skorsteiner

Nymoen Peis og Pipeservice tilbyr profesjonell rehabilitering av skorsteiner.

Våre erfarne fagfolk har lang erfaring med å utføre reparasjoner og vedlikehold av skorsteiner, slik at de alltid fungerer optimalt.

 

Rehabilitering av skorsteiner er viktig for å sikre at de er i henhold til gjeldende lover og forskrifter, og for å unngå skader og lekkasjer som kan føre til brann eller skade på bygningen.

Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og utfører arbeidet med største presisjon og omhu, slik at du kan være sikker på at din skorstein er i best mulig stand.

Vi tilbyr også inspeksjoner og tilstandsrapporter av

skorsteiner, slik at du kan få en nøyaktig vurdering av tilstanden og eventuelle behov for reparasjoner.

 

Velg Nymoen Peis og Pipeservice for profesjonell og pålitelig rehabilitering av din skorstein. Kontakt oss i dag for å avtale et møte eller for å få et uforpliktende tilbud.

Ta kontakt

Nymontering

Stålpiper

Nymoen Peis og Pipeservice tilbyr profesjonell montering av stålpiper. Våre erfarne fagfolk har lang erfaring med å installere stålpiper for både nye og eksisterende bygninger.

 

Stålpiper er et pålitelig og holdbart valg for avløp og ventilasjon, og er ideelt for både private hjem og kommersielle bygninger.

Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og utfører arbeidet med største presisjon og omhu, slik at du kan være sikker på at din stålpipe vil fungere optimalt i mange år fremover.

Vi tar hånd om alt fra levering til ferdig montering, slik at du slipper å bekymre deg for noe. Vi sørger for at alt er i henhold til gjeldende lover og forskrifter, slik at du kan være sikker på at din nye stålpipe er sikker og klar til bruk.

 

Velg Nymoen Peis og Pipeservice for profesjonell og trygg montering av din nye stålpipe. Kontakt oss i dag for å avtale et møte eller for å få et uforpliktende tilbud.

Ta kontakt

Pussing og sparkling

Peiser og brannmurer

Nymoen Peis og Pipeservice tilbyr profesjonell pussing og sparkling av peiser og brannmurer. Våre erfarne fagfolk har lang erfaring med å utføre dette arbeidet, og har den kunnskapen og ekspertisen som trengs for å gjøre din peis eller brannmur som ny igjen.

 

Pussing og sparkling av peiser og brannmurer er viktig for å bevare utseendet og verdien av din peis eller brannmur, samt å sikre at den fungerer optimalt. Vi bruker kun høykvalitetsmaterialer og utfører arbeidet med største presisjon og omhu, slik at du kan være sikker på at resultatet blir som forventet.

Vi tilbyr også inspeksjoner og tilstandsrapporter av peiser og brannmurer, slik at du kan få en nøyaktig vurdering av tilstanden og eventuelle behov for vedlikehold eller reparasjoner.

 

Velg Nymoen Peis og Pipeservice for profesjonell og pålitelig pussing og sparkling av din peis eller brannmur. Kontakt oss i dag for å avtale et møte eller for å få et uforpliktende tilbud.

Ta kontakt